Blauw Scherm of Ander Systeemprobleem? Kies de Juiste oplossing voor uw Computer!

 
 

Upgrade naar de Toekomst: Windows 10 Pro en Windows 11 Pro - Schone Installatie en Gegevensback-up bij PC Magnaat.

Bij PC Magnaat begrijpen we dat uw besturingssysteem de ruggengraat is van uw computerervaring. Daarom bieden we u de mogelijkheid om naadloos over te stappen naar de nieuwste en meest geavanceerde Windows-besturingssystemen: Windows 10 Pro en Windows 11 Pro.

Waarom Kiezen voor Windows 10 Pro en Windows 11 Pro?

Windows 10 Pro:

  • Verhoogde Productiviteit: Windows 10 Pro is ontworpen voor zakelijke gebruikers en biedt een breed scala aan functies om de productiviteit te verhogen, waaronder verbeterde beveiliging en efficiëntere gegevensbeheer.
  • Flexibele Apparaatopties: Met Windows 10 Pro kunt u naadloos schakelen tussen tablet- en desktopmodi, en het ondersteunt een breed scala aan apparaten, van laptops tot tablets en meer.
  • Verbeterde Beveiliging: Beveilig uw gegevens met BitLocker-encryptie en geniet van gemoedsrust met Windows Defender Antivirus.

Windows 11 Pro:

  • Moderne Interface: Windows 11 Pro biedt een frisse en moderne interface met nieuwe mogelijkheden voor aanpassing en verbeterde prestaties.
  • Krachtige Multitasking: Met Snap Layouts en Snap Groups kunt u gemakkelijk meerdere vensters beheren voor naadloos multitasken.
  • Verbeterde Gaming-ervaring: Geniet van verbeterde gamingprestaties en -ervaringen met DirectX 12 Ultimate en Auto HDR.

Onze Diensten: Schone Installatie en Gegevensback-up.

Bij PC Magnaat bieden we niet alleen de nieuwste Windows-besturingssystemen, maar ook deskundige ondersteuning om uw overgang zo soepel mogelijk te maken. Onze diensten omvatten:

Schone Installatie: Onze ervaren technici voeren een schone installatie uit van Windows 10 Pro of Windows 11 Pro op uw computer. Dit garandeert een frisse start, maximale prestaties en minimaliseert problemen met oude software en instellingen.

Gegevensback-up: Als u zich zorgen maakt over het verlies van uw oude gegevens, bieden we ook een optionele gegevensback-upservice. We zorgen ervoor dat al uw belangrijke bestanden, foto's en documenten veilig worden bewaard voordat we beginnen met de installatie. Uw gegevens worden vervolgens veilig teruggezet op uw nieuwe besturingssysteem.

Kies voor PC Magnaat om uw computer naar een hoger niveau te tillen met Windows 10 Pro of Windows 11 Pro. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de toekomst van besturingssystemen met onze professionele installatie en ondersteuning.

Disclaimer: Prijzen en beschikbaarheid kunnen variëren. Neem contact op met PC Magnaat voor de meest recente informatie.

Indien u ervoor kiest om het formulier niet in te vullen, kunt u ons te allen tijde rechtstreeks bereiken.