Wie zijn wij?

PC Magnaat is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in korte maar krachtige tijd ontwikkeld heeft. Dit hebben wij mede te danken aan het kwaliteit en scherpen prijzen van ons bedrijf. Wij zoeken naar grote partijen laptops en computers die wij voor u opschonen en klaarstomen voor optimaal gebruik.

In 2007 begonnen wij zoals vele , vanuit hun zolderkamer, met het uitoefenen van onze hobby. Door familieleden, kennissen en vrienden hulp te bieden in het oplossen van hun computerproblemen hebben wij de mogelijkheid gehad om van onze hobby echt werk te maken. Vanaf 2010 heeft de eerste stap tot onze toekomstgerichte bedrijf zich plaatsgevonden in hartje Rotterdam. Hier vestigden wij onze eerste computerwinkel. In 9 jaar tijd hebben wij met trots en plezier in ons werk een groot bereik ontwikkeld. Zo heeft ons bedrijf zijn eerste stappen gezet richting PC Magnaat die opgericht is in 2019. Middels ons ontwikkelde bereik zijn wij genoodzaakt geweest door grotere inkopen over te stappen naar een groter bedrijfspand. Dit bedrijfspand heeft zich gevestigd in Rhoon.

Wat verkopen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke computersector. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en persoonlijke service aan. Wij denken graag mee over welke product het beste is voor u en maken uw wensen waar.

De combinatie van onze uitgebreide assortiment van A-merken (HP/DELL/LENOVO) en scherpe prijzen maakt ons bijzonder. Merken als HP, Dell en de niet te ontbreken Lenovo komen het beste uit de kritische testen. Deze prominente heren zorgen voor uitmuntende efficiency en zijn ook zeer populair in de zakelijke computerwereld. Ook de bevlogen mensen achter PC Magnaat kenmerken het bedrijf voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Voordat onze producten online komen, worden ze vakkundig nagekeken en getest door onze technici. Dit garandeert een keurige prijs-kwaliteitverhouding.